Paarden

EquiSpecial heeft momenteel vier speciaal geselecteerde en getrainde paarden. Ieder heeft zo zijn eigen kracht waarvoor hij specifiek wordt ingezet. En indien nodig worden soms ook andere paarden/pony’s gehuurd. Het is niet alleen belangrijk dat de paarden lief zijn, maar ook betrouwbaarheid, attent zijn, ervaring hebben en veel gevoel hebben voor de mens, is erg belangrijk.

De paarden hebben geen hokjesmentaliteit of uitgestelde reactie! Ze zullen heel vriendelijk en geheel puur reageren op jou en/of jouw kind.

 

Ike (van Equicenter)Afbeelding invoegen

Ike is een zeer sensitieve jonge pony van 6 jaar oud.

Met zijn 1,41 m, sierlijke en lichtvoetige vertoning is hij zowel in te zetten voor kind als volwassenen.

Ike wordt bij EquiSpecial enkel ingezet bij het begeleiden op de 'grond'. Hij is door zijn zeer hooggevoelige karakter en kracht in staat om directe en indirecte gedragingen van de mens te spiegelen.

Kom jij ook hetgeen ervaren wat je misschien nog niet weet?

            

Faroushe (Kismo)Afbeelding invoegen

Faroushe is onze altijd vriendelijke en 'blonde' heer!

Hij is een 13 jarige haflinger van 1,41 m.

Hij is een echte allrounder: springen, dressuur, voltige, grondwerk of bosritten... Hij draait nergens zijn hand voor om! 
Hydra

Hydra is de oudste (19 jaar) EN de kleinste EN (meestal) de schoonste van het stel!

Ze is een welsh pony van 1.16m en ze is helemaal wit!

Dat vraagt dan ook om regelmatig wassen, vlechtjes maken en natuurlijk knuffelen. Hydra is van alle markten thuis springen, dressuur, grondwerk of bosritten...
 
(foto volgt)
 
 
Sandmann
 
Sandmann is ook een haflinger van 1,49 cm. En een echte dressuurkoning! Met zijn 10 jaar en ZZL dressuur niveau kan hij al aardig wat kunstjes.
Sandmann is de hekkersluiter van de kudde.
 
(foto volgt)